Send en smuk blomsterhilsen og glæd den du holder af

Der er ikke noget så dejligt, som at modtage en buket blomster – eller at sende en buket til én du holder af. Blomster er bare et lys i mørket på en hård dag eller en farverig buket af livsglæde, når noget skal fejres. Læs med her og bliv inspireret til at sende blomster til dem du holder af.

Blomster er noget ganske særligt. Måske du selv kan huske den dag, hvor du blev student og dine forældre stod spændt og ventede ude foran døren med en stor buket roser eller den dag din mormor døde og du valgte en helt særlig krans, som den sidste hilsen. Blomster kan sende stærke budskaber. Vi bruger dem som glædelige overraskelser ved festlige lejligheder eller som gaver, når noget skal fejres – men vi ser også blomster brugt som symboler, når der skal høstes stemmer op til et folketingsvalg eller som en gestus, når vi vil vise medfølelse.

Brug blomster som en glædelig hilsen

Hvis du har en ven eller et familiemedlem, som har fået nyt job, så send blomster, når jobbet og landet – og sig tillykke. Det vil kandidaten helt sikkert sætte pris på. Du kan også send blomster til København, hvis du bor i Jylland og gerne vil sende en blomsterhilsen til en længe savnet veninde eller dit voksne barn. Der er stort set altid en grund til at sende en buket flotte blomster og sprede glæde. Hos blomsterhandleren kan du som regel vælge mellem forskellige buketter og størrelser. Du skal selvfølgelig vælge den buket, som du tror din modtager kan lide. Mange har faktisk en yndlingsblomst – så gå efter den buket, der giver den største glæde. Hvis du har en specialopgave, så tal med din blomsterhandler om, hvordan du gerne vil have kransen eller buketten udført.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *